Wij duiken er weer in!

Opgehaald

79.518
99% bereikt van het totaalbedrag € 80.000

 

Samen met collega's, vrienden en relaties Duiken wij er weer in voor Tim, Monique en alle anderen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben!

Team Nationale Waarborg zet zich al een aantal jaren in voor de strijd tegen de ziekte ALS. Inmiddels hebben we meer dan 5 ton opgehaald. Wij gaan door met onze strijd totdat er een oplossing is en de tijd tikt door. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Ons doel voor 2022 is om € 80.000 bij elkaar te fietsen, wandelen én zwemmen. ALS patiënten hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Er is geen tijd te verliezen.

Onze actie in 2021  Wij duiken er weer in was een groot succes. We trotseerden op een zondagmiddag in augustus het koude water van de Loosdrechtse plassen en haalden met onze actie een mooi bedrag op voor Stichting ALS Nederland.

Op zaterdag 27 augustus 2022 duiken wij opnieuw in de Loosdrechtse plassen. We nodigen je graag uit mee te zwemmen in ons team tijdens een kleinschalig, maar fantastisch evenement. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je die 2 kilometer als een vis in de Loosdrechtse plassen te voelen. Wat we van jou vragen als tegenprestatie is ons te helpen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting ALS Nederland. Ben je niet zo’n sportieveling? Geen probleem, je helpt ons ook enorm door te sponsoren. Klik daarvoor op de knop Doneer nu.

 

Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Assurantien

Wij zijn collega’s, familie en vrienden van Tim en van Monique.

Tim is inmiddels overleden aan ALS. Tim was niet alleen een gewaardeerde collega en leeftijdgenoot. Hij is ook echtgenoot en vader van een mooie dochter. Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen wat deze ziekte voor impact heeft op het gezin en de familie. Onze onmacht zetten we om in energie omdat we, net als Tim, geloven in de kracht van positiviteit. Deze vreselijke ziekte gaan we verslaan. Nationale Waarborg is marktleider in het verzorgen van bankgaranties voor particulier onroerend goed.

Het doorzettingsvermogen van Monique heeft haar ver gebracht en ze heeft een mooie lange tijd voor ons advieskantoor Zeevat Hypotheken & Assurantien mogen werken. We vinden het dan ook heel jammer dat Monique door de spierziekte ALS haar werk heeft moeten neerleggen op haar jonge leeftijd. En dat terwijl ze zo vol in het leven staat en zo’n toegevoegde waarde heeft. Maar Monique blijft aan ons team verbonden!

Al onze acties kun je op onze websites volgen:

https://www.zeevat-advies.nl/category/algemeen-nieuws/ 

https://nationalewaarborg.nl/adviseur/duiken/

Hier vind je ook de verschillende sponsorpakketten die we hebben samengesteld.